Tietoa yrityksestä

Kaustisen Fysioterapia

Aluehallintoviraston (AVI) valvoma fysioterapialaitos

Monipuolista, ammattitaitoista ja turvallista fysioterapiaa kaiken ikäisille

Aluehallintoviraston (AVI) valvoma fysioterapialaitos

Monipuolista, ammattitaitoista ja turvallista fysioterapiaa kaiken ikäisille

Terveyttä ja toimintakykyä edistämässä

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon. Fysioterapian tavoitteena on yhdessä asiakkaan/kuntoutujan kanssa saavuttaa hänelle paras mahdollinen terveys sekä liikkumis- ja toimintakyky huomioiden hänen voimavaransa ja elämäntilanteensa.

Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.

Palvelumme ovat käytettävissä lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella tai meille voi tulla itsenäisesti, ilman lähetettä. Tervetuloa käymään!

Meille voi myös soittaa ja kysyä vapaita aikoja. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin mieltänne askarruttaviin, liikunta- ja toimintakykyynne liittyviin kysymyksiin.

”Fysioterapian tavoitteena on yhdessä kuntoutujan kanssa saavuttaa hänelle paras mahdollinen terveys sekä liikkumis- ja toimintakyky huomioiden hänen voimavaransa ja elämäntilanteensa.”