Kaustisen Fysioterapia on AVI:n (aluehallintoviraston) valvoma fysioterapialaitos, joka tarjoaa
monipuolista, ammattitaitoista ja turvallista fysioterapiapalvelua kaiken ikäisille.

Palvelumme ovat käytettävissä lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella tai meille voi tulla itsenäisesti, ilman lähetettä. Kun hoitoomme tullaan lääkärin lähetteellä, asiakas saa hoitohinnasta Kelan korvauksen. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely. Tervetuloa käymään!

Meille voi myös soittaa ja kysyä vapaita aikoja. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin mieltänne askarruttaviin, liikunta- ja toimintakykyynne liittyviin kysymyksiin.

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon. Fysioterapian tavoitteena on  yhdessä asiakkaan/kuntoutujan kanssa saavuttaa hänelle paras mahdollinen terveys sekä liikkumis- ja toimintakyky huomioiden hänen voimavaransa ja elämäntilanteensa. 

Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.